Vill du arbeta hos oss

Är du vår nya kollega?

Vi söker alltid kontakt med duktiga embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor och läkare. Är du intresserad av att arbeta hos oss i framtiden så kan du skicka ditt cv till jobb@livio.se Håll även utkik här på hemsidan efter nya möjligheter.

Är du Livio Kungsholmens nya Mottagningschef?

Livio Kungsholmen är en privat klinik som har Vårdvalsavtal med Region Stockholm. Vi är mycket stolta över vår fina klinik som funnits i snart 24 år. Vi besitter specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Hos oss finns det en stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Vi är ca 25 anställda på kliniken. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter kan detta vara tjänsten för dig! Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och ett starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som Mottagningschef på Livio Kungsholmen kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation. Uppdraget innefattar att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och ha direkt personalansvar för 10 medarbetare. Mottagningsarbetet omfattar bl.a. att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon samt assistera på operation. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker inom Liviogruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, gärna med ledarerfarenhet. Tidigare erfarenheter av reproduktionsmedicin är meriterande. Eftersom du kommer arbeta i team har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerheten, tillgängligheten, patientbemötandet och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet. Du har förmågan att engagera och utveckla medarbetarnas kompetens och skapa ett positivt arbetsklimat. Att sträva efter effektivitet i arbetet liksom att uppnå ekonomiska resultat är självklart för dig. Vi värdesätter egenskaper som ansvarskänsla, lyhördhet, engagemang, och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till verksamhetschef marie.klinta@livio.se senast 2023-02-07. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till marie.klinta@livio.se.